Bulgarsk-produsert intimpleie basert på

naturlige ingredienser

Hvorfor velge Bulgaria?

Lavendel

Offisiell statistikk viser at Bulgaria de tre siste årene har vært verdensledende i produseringen av lavendelolje. I

2015 produserte Bulgaria 200 tonn med lavendelolje, der

Frankrike kun produserte 40-50 tonn.

Fordelene med lavendel:

üHjelper til å lindre hudproblemer forårsaket av hormonell svingning

üHjelper til å forbedre fuktighetsbalansen

üBeroligende

üOpphøyer hudens overflate

üHjelper mot irritasjon og kløe

üGir naturlig beskyttelse av huden

üHjelper å forhindre inflammasjon

üog infeksjoner i intimsonen

 

Lavendel gjennom tidene

Historisk sett, så har lavendel lenge blitt beundret for sin duft og helbredende egenskaper. 2,500 år tilbake ble lavendel brukt i mange sivilisasjoner. I antikke Egypt var lavendel brukt i matlaging og ved bading, samtidig som arabiske kvinner verdsatte bruken av lavendeloljen i håret.

Lavendel fikk sitt navn fra det latinske ordet «lavare» («å vaske»). Gjennom tidene, har planten blitt brukt for å lage såper og kosmetikk. Den friske duften og de antiseptiske egenskapene kombineres for vidunderlige, naturlige intimprodukter. Urtekjennere har brukt lavendel til medisin i århundrer. Lavendel har blitt rapportert til å kurere søvnløshet og ryggsmerter i antikke Hellas. Salvelse med lavendelolje har også blitt dokumentert i antikke skrifter fra Hellas. Bibelen refererer til «oljen av nardus», som er antatt å være en variasjon lavendel som vokste i Midtøsten.

Lavendel opplevde sin popularitet gjennom-gående i Europa rundt middelalderen. På den tiden tok kolonistene med seg lavendel da de bosatte seg i kontinentet Amerika. Det var anerkjent for sine medisinske egenskaper i salver og tinkturer. Teen, som ble produsert ble brukt til å lindre magesmerter og blomstene ble brukt til marine- ring av kjøtt. Dette er fortsatt populært!

 

URTER, helbredende planter::

Klima og jordforholdene i Bulgaria er forutsatt for veksten av høykvalitetsurter. Bulgaria er det tredje største landet i verden når det gjelder å eksportere urter, etter Afghanistan og India. Den offisielle listen over kvoter for eksport av bulgarske urter inneholder mer enn 300 urtearter.

Det er mer enn 1500 urtearter som vokser i Bulgaria, og de følgende er meget populære: Prikkperikum, peppermynte, viltvoksende timian, ryllik, hestehov, humleblom, viltvoksende

trelyng, lime, tidløs, fargeginst og kattoster. Noen av disse er mye brukt til folkemedisiner som te og infusjoner, hovedsakelig for forebyggelse og for å vedlikeholde en god fysisk og mental helse. En stor del av de bulgarske urtene brukes på daglig basis. Det er rene økologiske produkter som har eksepsjonelle smakskvaliteter, da de er brukt til å produsere teer som opprettholder den gode helsetilstanden av organismen, hever tonen, vitaliteten og et godt humør. Noen av disse brukes også som gode tilsetningsstoffer til tradisjonelle bulgarske retter, da de hever næringsrikheten i maten og er spesielt smakfulle.

 

Ringblomst

Ringblomst er en plante oftest brukt til å gi farge til hagen eller blomsterbedet. Det er et populært valg fordi den er vakker og lett håndterlig. Det ikke mange vet er at den vakre hageblomsten også bærer på nyttige urtemedisinske egenskaper.

Ringblomst har blitt brukt i århundrer mot en variasjon plager og helseproblemer. Noen av disse fordelene inneholder:

üGir mer effektiv sårbehandling

üLindrer brannskade

üForsterker immunforsvaret

üRegenerasjon av kollagen

üAnti-inflammatorisk

üFungerer som en tonic for lever, galleblære og livmor

üSoppdrepende

üLindrer utslett

üLindrer skrubbsår, kutt, insektbitt og andre mindre sårskader

üGenerell hudpleie

Ringblomst gjennom tidene

Ringblomst (Calendula officinalis) er kjent gjennom en variasjon av hverdagsnavn. Planten har blitt brukt i århundrer som en kulinarisk og medisinsk plante, med et mangfold av tilhørende gunstige egenskaper. Ringblomst har vært en hagefavoritt i århundrer. Den tolererer mange vekstforhold og har tilpasset seg de fleste deler av verden.

Samfunnet i antikke Roma ga planten navnet «Calendula» fordi de la merke til at den blomstret på den første dagen av måneden (calends). Det var et symbol på lykke i hagen deres, og fordi den ga en kontinuerlig forsyning av blomster og blader, ble den ofte brukt i medisiner og matlaging. Romerne og grekerne brukte den gyldne Ringblomst i mange ritualer og seremonier, til tider i blomsterkranser eller kroner.

Ringblomst kalles også «Marys gull», som er en referanse til Ringblomstens bruk i katolske arrangementer i enkelte land. Ringblomst er en hellig blomst i India og har blitt brukt som dekorasjon på hinduistiske deities siden urtiden. Aztekerne og mayaene brukte blomsten i deres antikke seremonier, og brukes enda på altere hjemme på Dødens Dag i Mexico og Sentral-Amerika.

Naturlig &  Organisk

Bilka Collection presenterer:

En Produktserie som er basert på naturlige Bulgarske urter:

 

Intim såper:

 

ü Intim Gel med Organisk Rose ekstrakt

 

ü Intim Gel med Organisk Lavеndel ekstrakt

 

ü Intim Krem såpe Ringblomst ekstrakt

 Intim Gel med  Organisk

Rose ekstrakt

Hydrating

En mild intim krem med en innoverende fuktighets- bevarende formel, som muligjør delikat rensing i  intim sonen uten å tørke ut huden samt gir en god følelse av friskhet og velvære.

Aktive ingredienser:

Organisk rose ekstrakt – fukter og frisker opp huden, eliminerer tørrhet og ubehag;

Glycerine — En fuktighetsbevarende faktor som gjør huden myk og smidig;

Bioecological agent — en prebiotisk komponent som beskytter den naturlige epidermale bakterieflora og nøytraliserer skadelige bakterier;

Lactic acid — en komponent som gir beroligende egenskaper og som hjelper å opprettholde PH balansen i intim sonen;

 Intim Gel med Organisk Lavеndel

Ekstrakt Oppfriskende

UNISEX

En velduftende og oppfriskende intim gel med en innovativ formel som hjelper å bevare en ved-varende følelse av friskeht og renhet for din intim sone. Den innholder skånsomme skummende komponenter som ikke gir hudirritasjon eller tørrhet.

Kan brukes av både menn og kvinner.

Aktive indigrienser:

Organisk lavendel ekstrakt — lindrer huden og gjør den velduftene;

Ekstrakt fra aloe vera — frisker opp, er fuktighetgivende og beskyttende for huden;

Alpha Bisabolol — ekstrakt fra blomstene kamille og ryllik. Det lindrer og beroliger huden. Egnet for sensitiv hud.

 Intim Gel Ringblomst

 Beskyttende

med naturlig ekstrakt av urter – kamille, Ringblomst, tea tree.

Lager en beskyttende barriere for huden.

Skånsom intim vask for hverdagsbruk, utviklet for å holde det naturlige pH-nivået i huden og for å hjelpe til med de forebyggende funksjoner av den følsomme  intim sonen. Lactic acid og lactic protein stabiliserer og gir syre nivået i huden en preventiv funksjon. De medisinske urtene gjør huden myk og smidig samt gir fuktighet og roer ned huden i intim sonen.

Sikrer friskhet og renhet hele dagen. Egnet til daglig bruk.

Look beautiful, feel fresh

and stay natural!

www.bilkalifestyle.no  IMC AS - Kontakt rune@imc.no - 91767646